21 augusti 2015
19:00

Svenshögens SK Lag 2

Referat: Torp GOIF - Svenshögens SK Lag 2

Fredagen samlades vi på ett soligt Rimmåsvallen för ett möte med Serie ledarna. Vi hade ändrat lite i spelsystemet till denna match så vi skulle täta lite i mitten av planen . Detta fungerade ok största delen av halvleken. Trots detta gör Svenshögen 0-1 i 30 min Vi skapar lite halv chanser men som vi har haft under hela säsongen så gör vi ej mål. Detta gör att Svenshögen kan utöka ledningen i slutet av halvleken till 0-2. Vi talar om i pausen att fortsätta som vi gjort. Vi startar som vi avslutade första men vi får göra lite byten i försvaret efter ca 10 min och detta ställer till det lite och vi börjar att tappa i prat och positioner detta med för att Svenshögen kan ta över på ett helt annat sätt. De gör även 0-3 0-4 relativt tätt . Vi får i denna vävan Conny J målchans utvisad . Men Marcus Sköld tog straffen dock. Detta gör att det börjar kännas tungt . De hinner göra 3 mål till innan planens bäste aktör Domaren Adnan Blåser av. Sammantaget så gör vi det ok i 60min men efter detta så blir det sämre. Det finnes mer att önska i andra halvlek trots utvisningen. Men vi tar nya tag tills nästa match